Un detectorist român stabilit în Danemarca a descoperit astăzi un set de tacâmuri din argint!

METAL DETECTING IN DANEMARCA

  Bună seara dragi cititori şi pasionaţi !

  Doresc sa va prezint descoperirea de astăzi a unui detectorist român, descoperire care pe mine unul m-a impresionat şi cred cu desăvarşire că vă va impresiona şi pe voi, cei interesaţi. Sunt sigur că orice detectorist şi-ar dori să aibă parte de o asemenea partidă de detecţie.

  Dumnealui  a descoperit într-o pădure o pungă în care se aflau mai multe tacâmuri din argint şi consideră că acele tacâmuri probabil au fost mai de mult furate de cineva şi ascunse acolo, dar voi lăsa ca imaginile  să vorbească mai mult.

  Ţin să-l felicit şi îi urez multă sănătate şi succes în continuare!

  Ţine-o tot aşa! 🙂

6 gânduri despre „Un detectorist român stabilit în Danemarca a descoperit astăzi un set de tacâmuri din argint!

 1. Bună Ziua! ~ Via toateblogurile.ro (Syllah) ~ Articolul tău prezintă interes, dar mă aşteptam la mai multe amănunte – pozele suplinesc doar anumite detalii -, măcar de unde ai preluat „ştirea”, sau poate, dacă a păstrat sau nu obiectele găsite!
  ~
  Cornelius, 🙂
  PS: eu mă strădui să „evadez” din Tagged; în acest sens am mai adăugat un Blog free la cele pe care deja le aveam; numele este aproape banal: de joc ~,

  1. Salut!
   Este un articol original, am aflat direct de la tipul care a descoperit setul de tacâmuri (suntem amici).
   Legile în Danemarca sunt puţin mai diferite faţă de cele din România, din câte ştiu înca nu a predat obiectele, dar mâine urmează să meargă la poliţie pentru a discuta despre acest lucru.
   Mai multe detalii nu vă pot oferi deocamdată!
   O seară bună!

  1. Salut,
   obiectele descoperite trebuie sa le predam in 72 de ore de la descoperire primariei din zona in care au fost gasite sau muzeului din localitate. Se va intocmi un proces verbal de predare-primire. In cazul in care descoperiti un obiect de interes national se poate cere si o bonificatie ce consta in 30 % din valoarea obiectului, acestia sunt obligati ca in termen de 18 luni sa evalueze obiectul si sa efectueze plata.
   O zi buna!

 2. Se poate cere? Sau se ofera conform legii in mod obligatoriu. Daca gasesc 10 kosoni de exemplu, dupa multe luni de cautari etc., mi se pare aiurea sa ii duc la muzeu sa-i inregistrez si apoi sa ii spun celui de la registratura „Auzi nene, imi dai si mie 30 % te rog?”. E ca in chestia aia cu Bendeac si aurolacii. „Nene imi dai si mie 3 lei?” Dupa ce ca am investit bani in aparatura, m-am impiedicat in birocratie ca sa obtin avize, pierd timp si bani sa le caut, le gasesc, le duc la botul calului sa ma mai si rog de ei ca un cersetor sa-mi dea 30% din ce am gasit eu ca sa le intre in patrimoniu (sa fure ei pe usa din dos), cand ei ne dau aurul, petrolul, gazele, apa minerala etc. pe redevente intre 1% si 6% la straini sa faca carul mare ei si familia lor???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s